رفتن به محتوای اصلی

پیام به هشتمين همایش همبستگی جمهوری‌خواهان ایران

پیام به هشتمين همایش همبستگی جمهوری‌خواهان ایران
image-20220919132056-1

دوستان گرامی!

درودهای گرم ما را به مناسبت برگزاری هشتمين همايش همبستگی جمهوری‌خواهان ایران (هجا) با عنوان "دموکراسی محوری، اعتراضات خيابانی اراده سياسی" در روزهای ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ (۲۶و ۲۷

شهريور۱۴۰۱) بپذيريد. خوشحاليم همايش شما بی وقفه سالانه برگزار می شود، به مسائل حاد و پراهميت کشور ما می پردازد و مشارکت اعضای "هجا" در تدوين سياست ها را فراهم می سازد. بی شک برگزاری سالانه همايش، نشانگر کاربست پرنسيب های دموکراتيک در "هجا" است. اميدواريم بحث و گفتگوی همايش حول "لزوم دموکراسی محوری و راه حل های پيش رو برای حل ابربحران ها پس از جمهوری اسلامی" به جمع بندی مطلوب برسد و گشايشی در ارائه برنامه برای غلبه بربحران های پرشمار و درهم تنيده کشور برای فردای بعد از جمهوری اسلامی فراهم آورد.

دوستان عزيز!

در فاصله دو همايش شما، وضعيت کشور بجهات مختلف رو به وخامت بيشتر گذاشته و بر نگرانی نيروهای دلسوز نسبت به آينده کشور افزوده است. با يکدست شدن حاکميت، اعدام ها افزايش يافته، دستگيری  فعالان سياسی، مدنی، معلمان، کارگران گسترش يافته، گشت های ارشاد برای تعرض به زنان راهی خيابان ها شده، آزار و اذيت بهائيان ابعاد جديدی پيدا کرده، طرح محدودسازی اینترنت موسوم به «طرح صیانت» به اجرا گذاشته شده، پیش‌نویس طرحی تحت عنوان «صیانت از تشکل‌ها» که فعاليت تشکل های اجتماعی از جمله سازمان های مردم نهاد را تابع تعیین صلاحیت توسط نهادهای نظامی و امنیتی می کند، در دستور بررسی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته و فشار بر سينماگران، هنرمندان و نويسندگان تشديد شده است.

از سوی ديگر فقر در حامعه گسترش يافته، بر ميزان گروه هائی که زير خط فقر مطلق زندگی می کنند، افزوده شده، رقم بيکاران بالا رفته، تورم لجام گسيخته سفره های گروه های فرودست جامعه را کوچک و کوچک تر کرده، فاصله ثروت و فقر بطور بی سابقه ای افزايش يافته، قيمت کالاها، خدمات، خانه و اجاره خانه بطور سرسام آوری بالا رفته و برتعداد بی خانمان ها افزوده شده است. بحران اقتصادی هم چنان عمق بيشتری پيدا کرده و رشد اقتصادی متوقف شده است. گروه های وسيعی از نخبگان، پزشکان، پرستاران، دانشجويان، تکنسين ها، شرکت های دانش بنياد کشور را ترک کرده اند.

فرصت مناسبی برای احيا برجام با تلاش مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فراهم آمده بود. اما جمهوری اسلامی با طرح خواست های فرابرجامی از اين فرصت برای پايان دادن به تحريم های اقتصادی بهره نگرفت.

در چنين شرايطی که ابر بحران ها کشور ما را فرا گرفته، جمهوری اسلامی هم چنان پايه سياست ها و عمل کردها را حفظ حيات خود گذاشته و در جهت هرچه بسته تر کردن جامعه و قالب ريزی جامعه اسلامی گام بر می دارد.

دوستان گرامی!

جای خوشحالی است که در سال گذشته اعتراضات مردمی اوج گرفت و گروه های وسيعی از جامعه به ويژه معلمان، کارگران، بازنشستگان، مردم خوزستان و اصفهان به خيابان ها آمده و عليه حکومت و سياست های آن شعار دادند. سال گذشته بجهت ميزان اعتراضات، گستردگی آن، حضور معترضين در خيابان ها، همبستگی درونی و سازمان يافتگی آن، برجسته بود.

حزب چپ ايران (فدائيان خلق) همانند سازمان شما، راه برون رفت از وضعيت بحرانی را گذار از جمهوری اسلامی و استقرار جمهوری سکولار دموکرات می داند. گسترش اعتراضات مردمی برای ما و شما که راهبرد سياسی خود را بر جنبش های اجتماعی، جامعه مدنی و همکاری و انتلاف نيروهای جمهوری خواه سکولار دموکرات گذاشته ايم، اميد آفرين است. 

برای همايش شما موفقيت آرزو می کنيم و اميدواريم همايش به اهداف خود دست يابد.

هيئت سياسی ـ اجرائی حزب چپ ايران (فدائيان خلق)

۲۵ شهريور ۱۳۹۹ (۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰)

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید