رفتن به محتوای اصلی

حزب و رسانه

حزب و رسانه

در جهان امروز اهمیت رسانه های ماهواره ای و اجتماعی  بر کسی پوشیده نیست.تاثیر گذاری این رسانه ها بویژه نوع تصویری آن،چنان قدرتمند و شگفت انگیز است که می تواند نه فقط به اذهان توده های عادی مردم  شکل دهد و در بزنگاه ها به سود خود از آنها بهره برداری کند ، بلکه می تواند بر آرا و افکار روشنفکران و اقشار تحصیل کرده جوامع نیز اثر گذاشته و به گونه ای  انقیاد ذهنی در آنان ایجاد کند که خود این مراجع فکری نیز متوجه آثار زیانبار این رسانه ها نشوند!

  از حضور فعال رفقا در عرصه های مختلف رسانه ای همه ما مطلع هستیم و همچنین می دانیم که با توجه به ائتلاف بسیار مبارک" همگامی" که باید چونان ثمره ارزشمند سالها  کار و تلاش از آن مراقبت مسئولانه کرد،اقدام جهت استفاده بهتر از رسانه با توجه به مجموع  امکانات ائتلاف، جدی تر از همیشه در دستور کار قرار دارد.

پرسش این است که با توجه به این رویکرد و تاکید بر این امر حیاتی که همزمان با گسترش ذاتی جنبش اعتراضی مردم، رسانه ها بیشتر در مرکز این تحولات قرار خواهند گرفت و  شکل دهی افکار عمومی توسط این مراجع فکری!  بسی بیشتر از گذشته اهمیت خواهد یافت، ما به عنوان یک نیروی سیاسی مهم در صحنه رویدادهای کشور، تا چه میزان کادرهایی را برای حضور در این رسانه ها آماده کرده ایم؟

به گمانم جهت تلاش در رفع این معضل بزرگ، باید صراحتا گفت که تا کنون کارنامه ی قابل قبولی در این زمینه نداریم .به تعداد انگشتان یک دست رفقایی داریم که به تناسب در این رسانه ها حاضر می شوند ، اما به نظر می رسد که به لحاظ فنون و علم ظاهر شدن در این رسانه ها کاستی های جدی داریم.

پیشنهاد می کنم از همین امروز رفقای بیشتری مهیای این امر خطیر شوند، (بویژه رفقای زن.)

تجربه موفق کنفرانس اول همگامی و حضور خانم سطوت و خانم گلرو ، پیش چشمان ماست.

این تجربه می تواند  به تجارب ارزنده تر و موثرتری فراروید به شرط آنکه علم رسانه مورد توجه قرار گیرد.

جهت کارایی قابل قبول ، ابتدا باید (رفقای بیشتری!) با توجه به اشراف و مسئولیت های مرتبط حزبی انتخاب شوند.( و حتی غیر مرتبط و خارج از چهارچوب های سازمانی! به این معنا که عضو حزب هستند و الزاما موقعیت خاص تشکیلاتی ندارند ، اما به لحاظ فیزیک، چهره و سایر الزامات رسانه بویژه جوان بودن، می توانند و باید به عنوان سخنگویان حزب در رسانه ها حضور پیدا کنند).

سپس آموزش های لازم در کلاس های خاص  با استفاده از متخصصین مربوطه  جهت حضور ایده آل آنان در این رسانه ها تدارک دیده شود. در همینجا باید اضافه کرد  اگر در حال حاضر چنین کادرهایی نداریم، باید گونه ای برنامه ریزی کرد که حتی المقدور (رفقای جوانتر) بتدریج وارد این عرصه ها شوند، بویژه اینکه مخاطبان ما در کشور نسل جوان نهایتا میانه هستند.

درس ابتدایی رسانه ! بی تردید داشتن میمیک مناسب چهره، نوع پوشش ( چه آقا و چه خانم )،نحوه سخن گفتن( شمرده و آرام)، داشتن لبخند بر لب با توجه به موضوع مورد بحث، طرز نشستن، مهم تر بودن وجه اعتماد برانگیز کلام  بر استدلال! مردم را مخاطب قراردادن و با آنها حرف زدن، سلام کردن به مخاطبان! ( در مواردی رفقای ما پیش از مصاحبه بویژه با ماهواره ها سلام نمی کنند!) و هزاران فوت و فن کار که خوشبختانه و علی القاعده تخصصش در غرب موجود است و اگر نه با استفاده از فضای مجازی قابل اعتماد، در ایران حتی!..

به نظر می رسد که دوره ی این کلاس ها باید پس از یک مرحله فشرده، به تناوب تداوم داشته باشد تا همواره رفقای ما به آخرین آموزه ها دسترسی داشته باشند.

دست همه رفقای  ارجمند را به گرمی می فشارم واز تلاش ها و سختکوشی های شان برای پیشبرد سرفرازانه اهداف حزب به سهم خودم سپاسگزاری می کنم.

با آرزوی موفقیت تام و تمام برای کنگره پیش رو

با گرم ترین درودها

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید