رفتن به محتوای اصلی

درباره انتخابات دوم اسفند

درباره انتخابات دوم اسفند

ـ از بدو تاسیس جمهوری اسلامی تا کنون، 10 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شده است.

در مدت زمان 40 سال گذشته، بجز دور اول انتخابات (24 اسفند 1358)، مسیر و محتوی صندوق رای و انتخابات، از قبل توسط حکومت بگونه‌ای تنظیم و ترسیم شده است که بجز کاندیداهای طرفدار ولایت فقیه، فرد دیگری به مجلس شورای اسلامی انتخاب نشود.

حکومت، رای مردم، صندوق رای، انتخابات و مجلس را به ابزاری برای تامین منافع خود و حفظ قدرت در دست اقلیت حاکم تبدیل کرده است.

ــ صندوق رای به صندوق رانت‌خواری و کسب درآمد برای عده قلیلی تبدیل شده است.

مجلس شورای اسلامی مجلسی آزاد، صاحب اختیار و مستقل نیست، نهاد بی‌اختیار و در خدمت ولی فقیه و حکومت جمهوری اسلامی است.

ناکارآمدی روش انتخاب میان بد و بدتر و تکیه بر نیروهای دورن حکومتی برای تغییر در حکومت آشکارتر شده است.

ــ اکنون چهل سال بعد از انقلاب بهمن، انتخابات مجلس شورای اسلامی در شرایطی برگزار می‌شود که ردصلاحیت‌های گسترده و بی‌سابقه از سوی شورای نگهبان انجام گرفته است.

جمهوری اسلامی با سوءاستفاده از رأی مردم و به کار گرفتن مجلس بی‌اختیار و غیردمکراتیک، جامعه و کشور را دچار بحران‌ها و خطرات داخلی و خارجی بزرگ و فرساینده و زندگی اکثریت بزرگ مردم را دچار فلاکت کرده است.

انتخابات دوره یازده مجلس شورای اسلامی در شرایطی برگزار می‌شود که:

ــ تبعيض جنسيتی، عقیدتی، فکری، ملی ـ قومی، مذهبی، سیاسی و سرکوب شدید منتقدين و مخالفين؛

ــ غارت و استثمار لجام گسیخته طبیعت، ثروت اجتماعی و سرمایه‌های و ملی توسط اقلیتِ معمم و مکلای حکومتی و همدستان غیرحکومتی؛

ــ پدید آمدن باندهای ثروت ـ قدرت در حکومت و پیرامون آن و تمرکز ثروت و سرمایه‌های عظیم در دست اقلیت ناچیز؛

و تعطیلی بسیاری از موسسات تولیدی، گسترش نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی و فقر و تعمیق و قطبی شدن شکاف طبقاتی؛

سیاست‌های خارجی غیرملیِ، دشمن‌تراش، صدور ِانقلاب و دخالت و حضور نظامی در لبنان، عراق، سوریه، یمن و افغانستان، ضدیت با امریکا و تهدید اسرائيل به نابودی و ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی اقتصادی، اجتماعی، روانی و سیاسی در کشور توسط حکومت و حکومتیان و خودیها ادمه دارد.

مجلس شورای اسلامی در این مدت زمان نه تنها مانعی در برابر این سیاست‌های ویرانگر نبوده بلکه ابزار دست حکومت برای پیشبرد سیاست‌های آن بوده است.

در این مدت زمان، ناکارآمدیِ ساختار حقوقی و حقیقی جمهوری اسلامی از جمله مجلس شورای اسلام در جریان زندگی برای بخش بزرگی از مردم کشورمان آشکار و روشن شده است.

ــ حکومت و رهبران معمم و مکلای آن در این روند، به تدریج "تقدس"، مقبولیت و پایگاه اجتماعی قبلی خود را به طور کلان و عمده از دست داده‌اند.

باری، شرکت در انتخابات دوم اسفند به نفع کشور و اکثر شرکت کنندگان نیست.

در چنین شرایطی، شرکت در این انتخابات برای تشکیل چنین مجلسی، نه تنها در جهت بهبود زندگی و به نفع اکثریت مردم و حتی اکثریت شرکت‌کنندگان در آن نیست بلکه موجب بدتر شدن اوضاع کشور و وضعیت زندگی در عرصه های مختلف است.

دیدگاه‌ها

نادر

بلاخره چپ برای خودبزرگانی میخواهدکه مانندکتابهای مرجع زنده به آنها رجوع کندوبه نظرمن بزرگان حزب بایدنقش تاریخی خودرادراین زمینه پررنگ ترنمایان کنند.بلاخره گردزندگی برموهای آنها نشسته وتاریخ گویای زمانی راکه طی کرده اند.

چ., 04.03.2020 - 19:25 پیوند ثابت
ساسان

جناب عبدالرحیم پوراین که میگویم فقط یک نظراست .به نظرمن هرچه حزب یکدست باشدوازتقسیمات تاریخی قبل ازانقلاب وتا اوائل هفتادوبعدازآن بپرهیزدخودراقدرتمندترنشان میدهد.وچهره سالم تروپرانرژی تری میگیرد.چیزی که سازمانهای چپ هنوزاین تقسیمات راپایه کارخودقرارداده اند.نه اینکه حزب چنین است فقط بعنوان یک نظر

جمعه, 28.02.2020 - 11:26 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید