رفتن به محتوای اصلی

تنش صفر در روابط بین المللی و تنش کنونی بین ایران و آمریکا!

تنش صفر در روابط بین المللی و تنش کنونی بین ایران و آمریکا!

این جلسات هر جمعه ساعت ۹ شب به وقت ایران به طور موازی در بیش از ده گروه و کانال تلگرامی از جمله گروه حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی و کانال تریبون سرزمین من (اجتماعی، سیاسی، فرهنگی) برگزار می‌شوند.

Audio file
Audio file

 

https://t.me/joinchat/CPd7yD6WygdJXnSzgsyIzA

سؤالات مطرح شده در جلسه تلگرامی جمعه ۷ تیر ۹۸:

- آیا آنچه بیان می‌کنید نظر حزب چپ ایران است یا نظر شخصی شما ؟ آیا همه در حزب چپ با شما هم نظر هستند ؟

- با توجه به اینکه آمریکا بیش از ۵۰ پایگاه نظامی در خاورمیانه و اطراف آن دارد، آیا یک همراهی و همکاری حتی در زمینه کمک نظامی در بین کشورهای خاورمیانه لازم نیست؟

- شما عنوان کردید، شما موافق پیوستن به سازمان WTO هستید، آیا در این رابطه حزب سندی انتشار داده است؟

- شما در روابط بین الملل حزب چپ با کدام احزاب و گروه‌های بین‌المللی ارتباط دارید؟

- آیا رژیم ایدئولوژیک جمهوری اسلامی تن به تنش صفر پیشنهادی شما خواهد داد؟

- این‌ که می‌گویید براندازی خشونت پرهیز یک فریب دیگر است، در برابر حکومت خشن و قاتل اسلامی چگونه می‌خواهید اقدام کنید؟ آیا همین تفکرات غیر پوزیتیویستی نبود که منجر به تداوم چهل ساله حکومت اسلامی شده‌اند؟

- شما در بخش اول صحبت های خود بیان داشتید که حزب چپ آلمان عنوان کرده است که شرکت‌های آلمانی رابطه خود را با آمریکا تغییر دهند، آیا با توجه به این که شرکت‌ها و نظام اقتصادی آلمان در بسیاری از پارامتر ها در اقتصاد جهانی و شراکت خود با آمریکا آمیخته است، چنین درخواستی می تواند جنبه عملی پیدا کند؟

- با درود آقای ابراهیم زاده؛ آیا جز این است که هرگاه جامعه ما در شرایط احتمال تغییرات جدی در قدرت سیاسی قرار می گیرد مجموعه قدرت‌های امپریالیستی، نه لزوما دولت ایالات متحده، برای جلوگیری از افزایش نقش نیروهای مترقی دست به کار می‌شوند تا نیروهای ارتجاعی دست بالا داشته باشند؛ همان‌گونه که در دوران جنبش ملی، انقلاب بهمن و بویژه امروز؟ آیا مساله هسته ای و مساله نقش ایران در بحران‌های منطقه بهانه ای برای مداخله با اهداف کلی گفته شده نیست؟

- نگاه حزب چپ ، یک نگاه ایدیولوژیک ضد امریکایی است، ایا همین باعث نشده که شما با تهاجم امریکا به جمهوری اسلامی مخالفت و خواهان قطع رابطه اقتصادی المان با امریکا شوید؟

- آیا بیانیه جدید احزاب کمونیست و کارگری را که در محکومیت دخالت آمریکا و تهدید نظامی ایران را قبول دارید؟

اگر آری چرا حزب چپ آنرا امضاء نمی‌کند؟

- پرسش من پاسخ داده نشد و از آن بی توجه عبور شد! دوباره مطرح می کنم:

- ضمن عرض ادب و احترام - خدمت جناب ابراهیم زاده؛ بنده سؤالی داشتم مبنی بر سیاستهای ترامپ، می‌خواستم بدانم به نظر شما این سیاست‌های خصمانه ترامپ و تندروهای آمریکا منجر به اختناق و فضای بسته سیاسی و سرکوب منتقدین معتدل داخلی نمی‌شود؟ همچون زمان جنگ هشت ساله که درست با وقوع جنگ سرکوبها شروع شد و حذف کردن‌ها ، بخصوص که خودتونم انگار چریک فدایی بودین اگر اشتباه نکنم؛ بنظرم تجربتون از فشارهای امریکا باید جامع باشد.

- اولاً امکان مذاکره وجود ندارد به دلیل نگاه ایدئولوزیک نظام، ثانیا این مذاکرات باعث تداوم حکومت اخوندی میشود، شما چرا می‌خواهید این حکومت ادامه حیات دهد؟

- بادرود رفیق ابراهیم زاده ،برخی سئوالات ازموضوع بحث خارج است، که باعث می‌شود فرصت پاسخ دادن به سئوالات مربوطه کمترباشد، اماباتوجه به وجود اقتصادمتکی به صنایع نظامی درکشورهای سرمایه‌داری، چگونه و با چه نیرویی می‌توان باجنگ افروزی آنها مبارزه کرد تابه نطقه صفر برسیم؟ با سپاس.

- آیا کنگره حزب چپ شما که قرار است بزودی برگزار شود پخش آنلاین برای عموم دارد؟ هر چند ربطی به بحث امروز ندارد ولی لطفا پاسخ دهید.

- تشکر از شما بابت پاسخ - جناب ابراهیم زاده به نظر شما چه باید کرد که این فضای مسمومی که در مجازی شاهد هستیم که برخی ترامپ را ناجی می‌دانند، از بین برود. بالأخره باید از طریق همین جلسات به جمع بندی برسیم.

-امروز با نگاهی به نظرات مردم در صفحات مجازی مانند توییتر می‌توان فهمید اکثریت یا بخش قابل توجهی از مردم ایران حامی حمله امریکا به جمهوری اسلامی هستند؟ ایا شما با مردم ایران ارتباط واقعی دارید؟ ایا نظر آن‌ها را می‌دانید؟

- جربانی که از پاسخ به سیاست داخلی و پیشینه ی رهبران خود طفره می رود چگونه می تواند از سیاست بین‌المللی برای مردم ایران سخن بگوید؟

- اقای ابراهیم زاده من به نظر من، شما اگر بتوانید راجع به این مسئله حمایت افراطی از ترامپ که باعث می‌شود تندروهای ایران تقویت شوند، بیشتر صحبت کنید وتبعات ان را شرح دهید با توجه به تاریخ معاصر خیلی مفید است در این گروه، البته اگر تمایل دارید.

- همین کسانی که امروز همه مشکلات را در حضور جمهوری اسلامی در سوریه و عراق خلاصه می کنند، هرگز مخالفتی با حضور ارتش شاهنشاهی در کویت و ظفار برای سرکوب آزادی‌خواهان نداشتند. اینطور نیست؟

- مردم خواهان آزادی و صلح و رهایی از استبداد و گرانی هستند ؛ شما چرا تأیید می‌کنید که مردم خواهان حمله ترامپ هستند ؟

- آیا جز سلطنت‌طلب‌ها و مجاهدین نیروی دیگری هم هست که طرفدار حمله آمریکا به ایران باشد؟ خود این گروه‌ها از جمهوری اسلامی بهتر خواهند بود؟

- طبق گزارش گزارشگران سازمان ملل جمهوری اسلامی به تعهدات خود در رابطه با برجام متعهد مانده بود - آیا خروج آمریکا از برجام نشان دهنده این نیست که آمریکا جنگ طلب است؟ البته این به معنی این نیست که جمهوری اسلامی بی تقصیر است، ولی به هر حال باید نقش هر دو را در حد خود ارزیابی کرد اینطور نیست؟

- آیا با بقای رژیم جمهوری اسلامی مشکلات بین‌المللی ایران قابل حل است؟

‏- در حالی‌که عربستان و ترکیه در G20 (۲۰ اقتصاد برتر دنیا) هستند، به لطف جمهوری اسلامی، ایران از فیفا هم قرار است اخراج شود! اگر این پیشرفت نیست پس چه است؟

- نظر شما درباره ی سهم ۵۰ درصدی ایران در دریاچه ی مازندران، که رژیم جمهوری اسلامی به عنوان باج به پوتین و متحدانش آن را به زیر ۱۲ درصد کاهش داده، چیست؟

- درود بر شما اقا ابراهیم زاده عزیز ؛ واقعا نگاهتون را دوست دارم ؛ یک‌جا اظهار داشتید که این حمایت از ترامپ نشانی از نارضایتی مردم است، دقیقاً حق باشماست؛ بنده عرض می‌کنم به گونه‌ای باید یک فضایی درست کنیم که اگاهانه، گام به گام بسوی جامعه ارمانی حرکت کنیم؛ دور از خشونت و افراط و تفریط و آب در اسیاب افراطیون نریزیم ، بقول خود شما، یک تاجر وبه دنبال منفعت و هر آن احتمال خیانت به مردم را دارد؛ با توجه به ادعاهای کذب خودش که حامی مردم است. و آن نکته، راجع به سیاست احمدی‌نژاد واقعاً عالی بود ونشانگر هوش بالا سیاسی شما بود.

 

دیدگاه‌ها

ابراهیم ذکری

ظاهرا آقای ابراهیم زاده لزومی نمی بینند که سوالات را بطور کامل بخوانند. بلکه بر اساس نظریات خود سوالات را جرح و تعدیل می کنند . که ناشی از عدم تسلط به مسایل است. شرایط سیاسی و اجتماعی جامعه ایجاب می کند که مسایل بدقت و موشکافانه بررسی گردد در غیر اینصورت فضا برای ابن الوقت ها "چپ" و راست باز خواهد شد . 

ش., 29.06.2019 - 09:50 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید